Chilismør

Godt til bakt potet, maiskolbe og grillmat.


Ingredienser:

  • 100 gram vegansmør
  • 0,5 kinesisk hvitløk
  • 0,5 rød chili
  • Salt og pepper

Framgangsmåte:

Del smøret i terninger, og la det stå en stund ute i romtemperatur.

Rens hvitløk og chili, og del i grove biter. Ha i en (liten om du har) kjøkkenmaskin, og kjør det med salt og pepper i noen minutter. Tilsett smøret, litt etter litt, mens maskinen går. Kjør til du har en jevn masse.

Legg en god bit aluminiumsfolie ut på kjøkkenbenken. Fordel chilismøret i en tykk stripe utover, og rull folien sammen til en pølse.

Legg i kjøleskapet til smøret skal brukes, det er holdbart i flere dager.

2 tanker om “Chilismør

  1. bente

    Smart! Hva slags vegansmør bruker du? Jeg bruker vanligvis den blå pakken som heter Soft Spesial, men ser for meg at den er for myk til å gjøre sånn med. Men det går vel uansett bare å ha den i en skål istedet for å rulle i aluminiumsfolie. Skal prøves til uka 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s