Eplesalat med karri

Kjempegodt tilbehør til de fleste middagsretter.

Denne salaten er inspirert av en rett vi fant på den fantastiske buffeten på Tibbits i London. Jeg har lagt til litt, men hovedsmakene er de samme.

Server på brunsjbordet, til middagsretter som trenger litt ekstra piff, eller sammen med grillmat.

Ingredienser til en skål:

  • En halv gul løk
  • Et gult eple
  • 2 spiseskjeer rosiner
  • 1 teskje karripulver
  • 2 spiseskjeer vann
  • 1 spiseskje sitronsaft

Framgangsmåte:

Skjær løk i små terninger, eple i litt større. Ha i en bolle, bland inn rosiner. Bland sammen karri, vann og sitronsaft til en dressing, og hell over epleblandingen. Rør alt sammen, og server.

Les mer:

La din egen currypaste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s