Restaurantanbefaling: Tibits, London

Lett tilgjengelig til frokost, lunsj og middag i Londons grønne veggisoase.

Tibits er en gave til alle vegetarianere i London. Restauranten ligger megasentralt, i en liten sidegate til Regent Street – Heddon Street, som også kalles Regent Street Food Quarter. Her er det overraskende stille og rolig, flere spennende restauranter og barer, og de har også fått plass til en del grønt og uteservering.

På Tibits serveres det middelhavsinspirert mat fra en utrolig flott og innbydende buffet, og bak baren lager de ferske juicer, kjempegode cappuccinos, og de serverer også økologisk vin og brennevin. Maten tar du med deg til baren der du betaler per vekt, og jeg er overrasket over hvor billig det pleier å bli. En overlasset tallerken koster sjelden mer enn 8 pund.

TALLERKEN: Denne maten kostet ca 8 pund.

Tidligere har jeg synes at det har vært litt vanskelig å finne gode frokoststeder for vegetarianere i London, men etter at vi oppdaget Tibits har alt blitt så mye bedre. De åpner tidlig, og selv om den varme maten ikke kommer på buffeten før nærmere lunsj, har de likevel mye å velge mellom – frisk fruktsalat, pastasalater, hjemmelagde rundstykker for å nevne noe.

Når den varme maten kommer, bugner buffeten nesten over av samosa, jalapeno poppers, falafel, quiche, veggisburgere, poteter, hummus, quinoa, salater, nøtter, frø og linser, for å nevne noen. Det er litt forskjellig mat hver dag, som gjør at det er helt greit å stikke innom flere dager på rad.

BUFFET: Et lite utvalg fra de mellom 35 og 40 rettene på tibitsbuffeten.

Et aldri så lite dessertutvalg har de også, her har det blant annet vært ostekake, tiramisu, forskjellige fruktmousser, fersk frukt, bær og eplekake.

All maten på tibits er vegetar, og hver rett merkes om det også passer for veganere og allergikere. Det er et stort utvalg for de fleste.

MERKING: Maten er godt merket for veganere og allergikere.

Som om ikke den flotte maten er nok, så er interiøret på Tibits også herlig. Du føler deg utrolig vel og avslappet der du sitter på fargerike puter ved koselige bord, eller på en barkrakk i vinduskarmen. Uteserveringen er også stor, og du merker lite til Londons mas.

Det kan også nevnes at Tibits har store og rene toaletter, og en flott krok for barn i underetasjen. Det skal være wifi, men jeg har aldri bedt om kode til det selv.

Som en tidligere ansatt i forskjellige restauranter, synes jeg også at der er hyggelig og en ekstra bekreftelse på kvaliteten, at de ansatte forsyner seg godt fra buffeten når de har lunsjpauser. Fantastisk hyggelige ansatte har de på Tibits, og jeg gleder meg allerede til å dra tilbake.

Adresse:

12 – 14 Heddon Street

Off Regent Street

London W1B 4BA

Tubestasjon:

Piccadilly Circus, Oxford Circus

Åpningstider:

Mandag – onsdag 9 – 23

Torsdag – lørdag 9 – 00

Søndag 11 – 22.30

Mat serveres inntil en halvtime før stengetid.

Nett:

tibits.co.uk

5 tanker om “Restaurantanbefaling: Tibits, London

 1. Merethe

  Supert innlegg, fikk virkelig lyst til å besøke dette stedet. 🙂
  Jeg skal til New York neste uke, har du noen fine vegetar-restauranter å anbefale der også kanskje?

  Svar
 2. Josefine

  Så fint det så ut der! Neste gang jeg er i London skal jeg definitivt dra dit. Det er så deilig når man kan både få vegansk mat og unngå gluten uten å drive og spørre ut de ansatte! 🙂

  Svar
 3. tonemor

  Hei. Akutt falafelhjelp ønskes. Jeg prøver og prøver, men så fort falafel bollene er over i sekepanna går de i oppløsning. Idag har jeg prøvet din oppskrift og det samme skjedde. Har du tips. Jeg har ikke kjøkken maskin, men fikk most og rørt kikertene godt sammen likevel. Dette VIL jeg klare….!!!!

  Svar
  1. vegetarbloggen Innleggsforfatter

   Høres ut som det er to ting som har gått galt: 1. Pannen er ikke varm nok. 2. Bollene har for mye eller for lite fuktighet.
   Når det kommer til punkt 2, så skal det være litt stress å rulle ut bollene for å få den fine fasongen, men da skal de holde godt og! Håper det ordner seg – lykke til!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s