Kokoskrem

Kjempegod til kaker, desserter og kakao. 

KOKOSKREM: Hvordan du kontrollerer alle ingrediensene i maten du spiser? Du lager mest mulig fra bunn. Kokoskrem er et utmerket eksempel.

KOKOSKREM: Hvordan du kontrollerer alle ingrediensene i maten du spiser? Du lager mest mulig fra bunn. Kokoskrem er et utmerket eksempel.

Hjemmelaget krem? Her får du en superlettvint oppskrift med kun to ingredienser. Kremen blir luftig og fin, og smaker søtt av kokosnøtt.

Ingredienser: 

  • 1 boks kokosmelk
  • 2 spiseskjeer melis

Framgangsmåte: 

Sett kokosmelken i kjøleskapet over natten, slik at kremen skiller seg ut fra væsken i melken.

Åpne boksen og grav ut den faste kremen fra toppen, dette utgjør cirka tre fjerdedeler av innholdet.

kokoskrem1

Ha kremen over i en bolle. Ha i melis.

kokoskrem2Visp deretter kremen fin med en håndvisp, dette går raskt.

kokoskrem3

Kremen er klar til servering!

Kokoskrem

FLERE OPPSKRIFTER MED KOKOSMELK FINNER DU HER. 

2 tanker om “Kokoskrem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s