Svenske sjokoladeboller

Raske, lettvinte, gode sjokoladeboller med ingredienser de fleste har liggende hjemme. 

SJOKOLADEBOLLER: Raske å lage, og med få ingredienser.

SJOKOLADEBOLLER: Raske å lage, og med få ingredienser.

«Frokostblanding!» mente min venninne Annika da hun fikk innholdslisten på disse sjokoladebollene. De kan helt klart gjøres litt sunnere med å bytte ut sukkeret med en sunnere søtning, de tåler også en spiseskje proteinpulver om en foretrekker det.

Gode er de uansett, og du lager de på fem minutter.

Ingredienser til 10 sjokoladeboller: 

  • 75 gram margarin
  • 1 desiliter sukker
  • 3 spiseskjeer kakaopulver
  • 2,5 desiliter små havregryn (lettkokte)
  • Eventuelt litt vanilje eller kaffe
  • 0,5 desiliter kokosmasse

Framgangsmåte: 

Rør sammen margarin, sukker og kakaopulver til det er helt jevnt. Rør deretter inn havregryn til du har en jevn masse du kan forme med hendene. Smak eventuelt til med litt vanilje eller kaffe.

Bruk en spiseskje og ta ut like mengder av massen. Form de til kuler.

Rull kulene i kokosmasse. Sett kaldt fram til servering.

Svenske-sjokoladeboller1

FLERE SVENSKE OPPSKRIFTER FINNER DU HER. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s