Her er ukemenyen til påskeuka!
UKEMENY: I påsken smaker det ekstra godt med sop stroganoff, nøttestek med hvitløk og rosmarin + rødbeteburger.
Mandag: Rotgrønnsakscurry
Nydelig på kjøttfri mandag.
FUSION: Thailands curry med norske rotgrønnsaker er en uslåelig kombinasjon.
Tirsdag: Pastagrateng med sopp og brokkoli Lettvint familiemiddag som ungene elsker.
PASTAGRATENG: Oppskrift på pasta vendt i en nydelig, kremete saus og bakt i ovn med sopp og brokkoli.
Onsdag: Gulrotsuppe med appelsin Frisk og sunn påskemiddag.
GULROTSUPPE: En skikkelig kosesuppe. Server gjerne med en klatt vegansk rømme på toppen.
Torsdag: Grove pannekaker Fyll de med soyafarse eller soppstuing og du har en kjempegod middag som barn elsker.
GROVE PANNEKAKER: Hjemmelagde pannekaker uten egg og melk, men med et nydelig soyakjøttfyll.
Fredag: Rødbeteburgere fra Resept Rekk opp hånden alle som savner Resept i Stavanger! Denne oppskriften har vi fått derfra, og den er alldeles nydelig.
RØDBETEBURGER: En fantastisk god burger med rødbeter, sopp og valnøtter, servert med salat, poteter og en god dressing.
Lørdag: Nøttestek med hvitløk og rosmarin Nøttestek med påskesmaker! Smaker kjempegodt med fløtegratinerte poteter og rørte tyttebær.
PÅSKEMIDDAG: Her får du oppskrift på nøttestek med masse gode påskesmaker.
Søndag: Sopp Stroganoff En skikkelig god søndagsmiddag med masse smak.
SOPP STROGANOFF: En aldeles herlig gryterett med sopp, sennep og fløte. Kjempegodt – og rask – familiemiddag.
FLERE VEGANSKE UKEMENYER FINNER DU HER.