Ekstravagante festboller på en søndag.
Det er bollesøndag! Ingen grunn til å gå glipp av fastelavn selv om du er veganer. Her har du oppskriften:
Ingredienser til 4 porsjoner:
- 4 store hveteboller
- 1 liten kartong vegansk krem (til pisking)
- 1 spiseskje godt vaniljesukker, eventuelt 1 spiseskje sukker og litt vanilje
- 4 spiseskjeer syltetøy, for eksempel jordbær
- 1 spiseskje melis
Framgangsmåte:
Skjær bollene i to på midten. Pisk kremen med vaniljesukkeret i. Ha en spiseskje med syltetøy på bunnen av hver bolle, legg krem over. Ha til slutt på den øverste delen av bollen. Sil melis over før servering.
mmm. liker best dem med vaniljekrem inni. det lagde jeg før, men da brukte jeg en oppskrift som ikke var mye vegansk, hehe… får bli et prosjekt!
åh! tidligere i dag tenkte jeg ‘jeg håper en av veganbloggerne legger ut en oppskrift på fastelavensboller’…. og vips! tusen takk. gleder meg til å prøve 🙂
Hva slags vegansk krem?
I blant havrekrem (Go Green), i blant Alro sin soyakrem