Lettvint og kjempegod is uten ismaskin!
Ingredienser til to porsjoner:
- 3 bananer
- 2 spiseskjeer peanøttsmør
- 1-2 spiseskjeer agavesirup, lønnesirup eller brun rissirup
- 40 gram veganske chocolate chips eller annen vegansk sjokolade skåret i små biter
Framgangsmåte:
Ta av skallet fra bananene. Skjær resten av bananene i mindre biter og frys dem ned.
Når de er gjennomfrosne har du de ut av fryseren. La de ligge på kjøkkenbenken i fem minutter før du har de over i en kjøkkenmaskin eller blender. Tilsett peanøttsmør og sirup, og kjør det hele til du har en helt jevn masse. Bland inn sjokoladebitene. Isen kan spises med en gang, eller oppbevares i fryseren. De kommer til å stivne ytterligere i fryseren, men etter fem minutter på kjøkkenbenken er den kjempegod å spise.
Naaaaaaaaam! Herlighet, så godt det så ut. Jeg husker en is jeg pleide å spise i voksenselskap da jeg var liten. Det var en sånn karamell/peanøtt/sjokolade-variant som smakte HELT fantastisk. Ser for meg at denne er ganske nærme 😉
NAM, denne var supergod, lettvint og sunn nok til å skeie ut med på en hverdag! Jeg måtte bare lage den med en gang jeg 😛
YUM!! Sååå godt !!!
Wow, den så helt nydelig ut! Så, du har altså ikke noe melk/fløte el i iskremen…hmm…den var ny! Må testes!!
Bananis er genialt!!
Fantastisk god! Peanøttis, kaffe og DVD – dette blir en topp kveld 🙂
Nyyyydelig 🙂
Her må det sies at selv en tulling som meg klarte å lage dette! Og det var kanon godt! Tommel opp for lav terskel for sukess.
Tilbaketråkk: Ukemeny: hurtigmat | Vegancoaching
Tilbaketråkk: Glutenfrie bananbrownies | Vegancoaching